Cilësia më e lartë për Klientët e LR-së

Çmime tërheqëse janë akoma një kriter i rëndësishëm kur merr një vendim për të blerë. Megjithatë cilësia e produktit të blerë është më e rëndësishme për klientin. Ç’është më e rëndësishmja, rekomandimet personale dhe këshillat individuale janë të një niveli shumë të lartë. Si një klient i LR-së, ju mund të përfitoni shumë e më shumë!

Avantazhe domethënëse për klientët e LR-së

Produkte me cilësi të lartë

Pavarësi nga orët e gjata në dyqane dhe biznes

Mbështetje dhe këshilla të një cilësie të lartë

Nqs do dëshiroje edhe ti të përfitoje nga këto avantazhe, mos nguroni dhe zgjidhni midis produkteve te LR Shqiperi.

Zgjidhni produktet e LR nga kategorite me poshte

Aloe Vera

 • Xhel Aloe Vera Life Essence Silvera

  36.99€
  Add to cart
 • Krem kunder diellit LR Sun Care SPF 50

  26.90€
  Add to cart
 • Aloe Vera Xhel me Pjeshke

  36.50€
  Add to cart
 • Aloe Vera Xhel FREEDOM

  40.90€
  Add to cart

Aroma

 • Xhel Aromatik per Dush

  18.99€
  Add to cart
 • Ulje!

  The Collection Set

  43.98€ 38.99€
  Select options
 • The Collection Locion Aromatik per Trupin

  16.99€
  Select options
 • The Collection 3 Aroma

  26.99€
  Select options

Koncepte Ushqimore

 • Xhel Aloe Vera Life Essence Silvera

  36.99€
  Add to cart
 • Woman Phyto Active

  29.99€
  Add to cart
 • VitaAKTIV

  21.99€
  Add to cart
 • VitaAKTIV

  21.99€
  Add to cart

Kujdesi ndaj Lekures

 • Krem kunder diellit LR Sun Care SPF 50

  26.90€
  Add to cart
 • Guido Maria Xhel per Dush

  18.99€
  Add to cart
 • Aloe Vera Spraj Aktiv Kunder Diellit SPF 30

  21.99€
  Add to cart
 • Ulje!

  Aloe Vera Set baze per fytyren

  71.96€ 64.99€
  Add to cart

Make Up

 • Volume & Curl Mascara Colours

  12.99€
  Select options
 • Volume & Curl Mascara

  12.90€
  Add to cart
 • Velvet Touch MicroPowder

  32.99€
  Add to cart
 • True Colour Manikyr

  6.99€
  Select options

Trajtim

 • Ulje!

  Zeitgard Set Zeitgard 2 dhe Serum

  325.98€ 269.99€
  Add to cart
 • Zeitgard Locion Tonik

  13.99€
  Add to cart
 • Zeitgard Krem Nate

  36.99€
  Add to cart
 • Zeitgard Krem Dite

  31.99€
  Add to cart

Markat tona

Faqja eshte ne shitje

Ju njoftojme se ky website eshte ne shitje. Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne 00355685827445