Velvet Touch MicroPowder

32.99

Finish i persosur nga i bute ne ekspresiv

  • Puder multi-funksionale me cilesi te larte
  • Permbajtja e lehte, cilesore ofron nje finish te bute dhe te njetrajtshem
  • Redukton shkelqimin duke i dhene fytyres nje tonalitet te njetrajtshem

10 g

Sasia

Finish i persosur nga i bute ne ekspresiv

  • Puder multi-funksionale me cilesi te larte
  • Permbajtja e lehte, cilesore ofron nje finish te bute dhe te njetrajtshem
  • Redukton shkelqimin duke i dhene fytyres nje tonalitet te njetrajtshem

10 g

Vleresimet

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari ta vleresosh “Velvet Touch MicroPowder”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SKU: 11110 Kategorite: , Tag: