Pyetje te shpeshta

Pergjigje te pyetjeve tuaja

INFORMACIONE RRETH BLERJES

Metodat e transportit?

Pasi te keni porositur ju mund ta prisni porosine tuaj ne shtepi. Ky sherbim eshte falas brenda Tiranes ne cdo porosi mbi 20 euro dhe tarifa normale per kete transport eshte 1 euro. Per jashte Tiranes transporti eshte 2 euro. Ose mund te paraqiteni prane zyrave tona te beni terheqjen e produktit.  

Per sa kohe do te vije porosia ime?

Porosia juaj do vije tek ju brenda 36 oreve per zonen brenda Tiranes. Ndersa per rrethet do te jete njeher ne jave cdo te hene.

INFORMACIONE RRETH PAGESES

Metodat e pageses?

Ju mund te paguani per porosine tuaj ne dorezim te produktit ose edhe nepermjet paypal nje nder menyrat me te sigurta per te bere pagesa ne internet.

A eshte blerja online e sigurte?

Blerja online ose sic quhet edhe ndryshe eCommerce eshte nje menyre e sigurte blerje. Eshte nje nder metodat me te perhapura te blerjes se produkteve. Per sa i perket produkteve tona ne ju garantojme qe jane 100% origjinale duke qene se jemi nje partner i pavarur i firmes se njohur gjermane LR. 

POROSITE DHE RIKTHIMI

Si mund te bej nje porosi?

Ju mund te porosisni direkt nepermjet faqes tone midis qindra produkteve te LR. Gjeni online produktin tuaj, zgjidhni variacionin e tij nese ka dhe jepni te dhenat tuaja si adrese dhe kontakt per transportin e produktit.

Si mund te anulloj nje porosi?

Anullimi i porosise behet duke derguar nje email ne [email protected] dhe duke derguar numrin e porosise ose duke telefonuar ne 00355 69 47 65 051.

A do me duhet te jem i regjistruar ne faqe per te bere nje porosi?

Ju mund te beni porosi ne faqen tone edhe pa qene i regjistruar. Mbushni shporten tuaj dhe jepni te dhenat. Gjate daljes mund te krijoni nje llogari ne faqe me te dhenat tuaj ose mund te perdorni llogarine tuaj ne facebook per tu lidhur.

Si mund te gjurmoj porosine time?

Ne ju japim mundesine te beni gjurmimin e dergeses nga faqja jone. Ndiqni ne cdo moment statusin e procesimit te porosise ketu.

Si mund te ju kontaktojme per pyetje shtese?

Na kontaktoni ne chat online qe gjendet ne faqen tone ose na shkruani ne [email protected] ose edhe ne 00355 69 47 65 051 (whatsapp/viber).

Si mund te rikthej nje produkt?

Ju mund te riktheni produktin brenda 48 oreve prane zyrave tona (shih faqen kontakt per adresen). Produkti duhet te jete i pademtuar per t’u rikthyer.

Pytje te tjera pervec ketyre? Kontakt