Aloe Vera Baby Krem per Fytyren

10.99

Aloe Vera Baby eshte zhvilluar per te trajtuar dhe mbrojtur ne menyre perfekte lekuren e ndjeshme te femijeve. Perberja e bute me perqindje te larte Aloe Vera dhe ekstrakti Bio -Calendula, mbron dhe rigjeneron jo vetem lekuren e femijeve por edhe ate te te rriturve!

  • 30% xhel Aloe Vera ndodhen dhe artistet e vegjel ne rrugen e suksesit

50 ml

Sasia

Aloe Vera Baby eshte zhvilluar per te trajtuar dhe mbrojtur ne menyre perfekte lekuren e ndjeshme te femijeve. Perberja e bute me perqindje te larte Aloe Vera dhe ekstrakti Bio -Calendula, mbron dhe rigjeneron jo vetem lekuren e femijeve por edhe ate te te rriturve!

  • 30% xhel Aloe Vera ndodhen dhe artistet e vegjel ne rrugen e suksesit

50 ml

Vleresimet

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari ta vleresosh “Aloe Vera Baby Krem per Fytyren”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategoria: Tag: