Aloe Vera Shkelqyes Spraj Per Qimet

21.99

Aloe Vera Shkelqyes Spraj Per Qimet

Per qente dhe kuajt

  • Per nje gezof te bute dhe te shndritshem .
Sasia
  • Me geshtenje dhe Cictus Incanus kunder demtimit te gezofit te kafsheve
  • Perberje e larte Aloe vera per perkujdesjen e gezofit dhe lekures

Vleresimet

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari ta vleresosh “Aloe Vera Shkelqyes Spraj Per Qimet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SKU: 20121 Kategoria: