Bruce Willis Personal Edition – After Shave Krem Xhel

21.99

Absolutely private

Agrumet dhe piperi i zi perbejne nje fillim te ri, ndersa shenjat aromatike, te perziera me ndihmen e duhanit leshojne nje hijeshi te vecante mashkullore, Baza e fuqishme e nje akordi lekure sensuale i ofron aromes se cmuar nje nenshkrim unik qe pasqyron anen private te Bruce Willis.

After Shave Krem Xhel 100 ml

Sasia

Absolutely private

Agrumet dhe piperi i zi perbejne nje fillim te ri, ndersa shenjat aromatike, te perziera me ndihmen e duhanit leshojne nje hijeshi te vecante mashkullore, Baza e fuqishme e nje akordi lekure sensuale i ofron aromes se cmuar nje nenshkrim unik qe pasqyron anen private te Bruce Willis.

Vleresimet

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari ta vleresosh “Bruce Willis Personal Edition – After Shave Krem Xhel”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SKU: 2952 Kategorite: , Tag: