THE BEAUTY COMPANY

KRENARE QE JEMI PJESE E STROWBERRY GROUP DHE PARTNER I PAVARUR I LR

MISIONI JONE

PARIMET MBI TE CILAT PUNOJME

SIGURI

Squid synth carles, forage tousled terry richardson intelligentsia vice. Polaroid scenestering portland vice.

KORREKTESI

Odd future photo booth flannel ethnic pug, occupy keffiyeh synth blue bottle tofu tonx iphone. Blue bottle 90’s vice trust fund.

SHPEJTESI

Squid synth carles, forage tousled terry richardson intelligentsia vice. Polaroid scenestering portland vice.

Ne jemi Strowberry Group nje kompani strategjike ne tregun e tregtimit dhe ofrimit te sherbimeve online ne Shqiperi dhe me gjere. E krijuar si nje bashkim i kompanive ne vitin 2016 ajo perbehet nga kompani te tjera ne fusha te ndryshme. Per me shume informacioni shikoni ne strowberry.co ose strowberrycode.com.

FOKUSUAR NE REZULTATE

PROCESI JONE

TEK NE DO GJENI DOMETHENIEN E SHPREHJES “KLIENTI ESHTE MBRET”

1.

Porosisni

Beni perzgjedhjen e produktit tuaj mes games se gjere te cilen ne e ofrojme nepermjet faqes nga kompania LR. .

2.

Procesim

Pasi porosia juaj te kryhet ne faqen tone, ekipi jone do merret me procesimin e saj duke konfirmuar adresen dhe duke bere pergatitjen e produktit per dergim.

3.

Transporti

Pas procesimit ne do kujdesemi qe produkti juaj te vije tek ju. Ne do kujdesemi qe prosia juaj te vije tek ju brenda 36 oreve brenda Tiranes..

4.

Dorezimi

Ne fund korrieret tane do jene tek shtepia juaj duke ju dorezuar porosine tuaj ku ju mund ta konfirmoni si te dorezuar dhe te kryeni pagesen (nese nuk e keni kryer nepermmjet internetit).

JU PELQEN SE CFARE OFROJME?

NA NDIQNI

PER NJOFTIMET ME TE FUNDIT NA NDIQNI NE RRJETET ME POSHTE