Pseudonym Locion Aromatik per Trupin

16.99

E lehte dhe sensuale

Nje permbajtje sharmante, e cila te ofron sensualitet dhe besm ne vetvete. Aroma “Pseudonym” magjeps fale perzierjes misterioze te pjeshkes, zambakut te ujit, violetes se tejdukshme dhe drurit te sandalit.

Eau de parfum- Aksesore sensuale
Arome e krijuar per t’u mbajtur  mend gjate. Nje arome, e cila do te qendroje gjate ne kujtesen dhe eshte nje prej aksesoreve me te rendesishem. Krijon atmosfere dhe i ben femrat ikona. Kontakti i pare me lekuren eshte i rendesishem. Arome individuale, shenje dalluese tek femrat. Do te mbeten ne kujtesen e meshkujve. Femra shkon aty ku mbahet mend per nje kohe te gjate.

Aroma LR – Eksperte ne tradite
Arome e cila shpalos magjine e saj, ku kombinohet mendja dhe zemra, qe kerkon vite te pervojes dhe zoterim te aromave klasike dhe moderne. Ju mund t’u besoni eksperteve te tille te LR-se me mbi 25 vjet eksperience, kur behet fjale per zgjedhjen e aromave tuaja personale. Nje moment i tille do te percaktoje karakterin tuaj.

Locion aromatik per trupin 200 ml

Sasia

E lehte dhe sensuale

Nje permbajtje sharmante, e cila te ofron sensualitet dhe besm ne vetvete. Aroma “Pseudonym” magjeps fale perzierjes misterioze te pjeshkes, zambakut te ujit, violetes se tejdukshme dhe drurit te sandalit.

Eau de parfum- Aksesore sensuale
Arome e krijuar per t’u mbajtur  mend gjate. Nje arome, e cila do te qendroje gjate ne kujtesen dhe eshte nje prej aksesoreve me te rendesishem. Krijon atmosfere dhe i ben femrat ikona. Kontakti i pare me lekuren eshte i rendesishem. Arome individuale, shenje dalluese tek femrat. Do te mbeten ne kujtesen e meshkujve. Femra shkon aty ku mbahet mend per nje kohe te gjate.

Aroma LR – Eksperte ne tradite
Arome e cila shpalos magjine e saj, ku kombinohet mendja dhe zemra, qe kerkon vite te pervojes dhe zoterim te aromave klasike dhe moderne. Ju mund t’u besoni eksperteve te tille te LR-se me mbi 25 vjet eksperience, kur behet fjale per zgjedhjen e aromave tuaja personale. Nje moment i tille do te percaktoje karakterin tuaj.

Vleresimet

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari ta vleresosh “Pseudonym Locion Aromatik per Trupin”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SKU: 3409 Kategorite: , Tag: